Lastpall för industrin sedan 1951

Åsljungapallen är företaget med hjärtat i skogen som tror på kvalitet och värnar om service för kunden.

Vi utvecklas ständigt och vi titulerar oss idag som en av de största och modernaste tillverkarna av lastpall i Sverige. Genom att ha en obruten produktionskedja från timmer till färdig produkt kan vi erbjuda säker hållbar kvalitet i samtliga produktionssteg.

Klimatsmart lastpall

Vår framtid ser ljus ut tack vara det viktiga arbete som alla våra medarbetare tillsammans utför. Åsljunga Pallen är företaget med hjärtat i skogen som tror på kvalitet och värnar om service för kunden. Med er idé och vårt engagemang kan vi tillsammans påverka omgivningen och bidra till ett bättre klimat genom våra klimatsmarta lastpallar. Veden i våra lastpallar binder CO2 under hela vedens livstid och tillsammans kan vi med hjälp av vår unika och moderna produktionsprocess hjälpa till att minska mängden CO2 i atmosfären för varje producerad lastpall.

I ständig utveckling

Vi utvecklas ständigt och som en av Sveriges ledande producenter av lastpallar vill vi vara mer än en leverantör. Vi vill att våra kunder och intressenter ska kunna få fördel av det mervärde vi kan skapa tillsammans genom partnerskap. Om ni väljer att kontakta oss berättar vi gärna mer om hur vi kan hjälpa er att förbättra er effektivitet. Eller så berättar vi gärna om vad du kan förvänta dig av en 5h djupdykning i världen av lastpallar, i vår pall skola.

Genom våra produkter ska ni kunna skapa ett varaktigt och kraftfullt intryck, med dem mest sofistikerade klimatsmarta träpallar ni kan använda för ert varumärke. Kombinationen av trä och klimatsmart design kommer bidra med en unik och hållbar upplevelse för era kunder när ni levererar era produkter. En lastpall från Åsljunga Pallen kommunicerar: kvalitet, hållbarhet och kostnadseffektivitet.

Stort engagemang för hållbarhet

Idag finns det få utmaningar som är så viktiga att lösa som en renare och mer hållbar värld. För att uppnå en hållbar värld krävs det engagemang och att ständigt utveckla de produkter vi använder och hur vi tillverkar dem. Vi har valt att anta utmaningen och har länge arbetat med nya tillverkningsmetoder och innovativ produktion för en högre effektivitet, minskade utsläpp och klimatsmarta lastpallar.

Vi är stolta över vår moderna produktionsanläggning och vi är troligtvis en av världens modernaste tillverkare av lastpall. Tack vare vår moderna anläggning producerar vi några av dem mest klimatsmarta lastpallar som finns idag. 

Vi erbjuder produkter i form av lastpall, EUR pall & halvpall, pallkragar & lådor, flis, spån & bark!

Kontakta oss om ni är intresserad av våra produkter och vill veta mer?

Denna hemsida använder cookies för statistik och inställningar. Genom att använda hemsidan samtycker du till detta. Klicka och läs mer här.