Lastpall - Specialpall

Specialpall är vårt största produktsortiment. En Specialpall är en lastpall som inte följer någon etablerad standard. Det vill säga EUR-Pall, EPAL, Industripall eller halvpall. 

  • En specialpall kan vara av helt specifik konstruktion, mått och dimension. 
  • En specialpall kan vara av en mer avancerad konstruktion bestående av specifikt konstruerade virkesartiklar. 
  • Eller bestå av produktdetaljer i där avancerade utsågningar och fasningar har genomförts för att säkerställa funktionen. 

Dessa specifika detaljer erbjuder extra lastsäkring medan lastpallen används. Specialpallar är lastpallar som är perfekta att använda för produkter som ställer andra krav eller högre krav än vad som kan förväntas av en vanlig standardpall. 

Lastpall i hyvlade virkesartiklar

Specialpallar tillverkas av trädslagen gran och tall och kan även tillverkas av hyvlade virkesartiklar. Hyvlade virkesartiklar erbjuder en slätare yta och lägre konstruktionstoleranser. Hyvlade virkesartiklar avger dessutom inga stickor eller träflisor och lämpar sig mycket bra för renare utrymme. 

Lastpall med lyxigare intryck

En hyvlad pall erbjuder dessutom ett lyxigare helhetsintryck och en hyvlad lastpall kommer hjälpa till att etablera er höga kvalitet när era produkter levereras.

Vi tar fram er lastpall tillsammans

Tillsammans med er hjälp kan vi konstruera lastpallar som är helt utformade efter era behov. Lastpallen blir därför helt specialanpassad efter era krav. Specialpallar tillåter oss dessutom att konstruera en kostnadseffektiv och hållbar lastpall då det tillåter oss att bättre utnyttja vår råvara.

Tillverkning av lastpall med ett grönt hjärta

Genom vår historia av innovation och kundcentrerade lösningar sedan 1951 utvecklar vi och producerar högkvalitativa specialpallar. Vi har lösningar för er när det ställs höga krav på produkten och kvaliteten. Specialpallar finns i flera olika konstellationer, som alla ger sitt eget intryck. 

Att välja produkter från Åsljunga Pallen innebär att ni väljer speciallpallar som tillverkats med kvalitet, med innovation och med ett grönt hjärta. 
Kontakta oss gärna för att upptäcka vad vi kan göra för er och ert varumärke. En specialpall från Åsljunga Pallen utstrålar kvalitet, hållbarhet och kostnadseffektivitet.

Kontakta oss om du har funderingar på vad vi kan göra tillsammans!

Lastpall - 1200x1000 - Åsljunga Pallen - Träpallar

Lastpall 1200x1000

Mått: 1200x1000

Vikt: ca. 28kg

Trä: Gran/Tall

Lastpall - 1140x1140 Hyvlad - Åsljunga Pallen - Träpallar

Lastpall 1140x1140 Hyvlad

Mått: 1140x1140

Vikt: ca. 20kg

Trä: Gran/Tall

Lastpall - 1200x990 - Åsljunga Pallen - Träpallar

Lastpall 1200x990

Mått: 1200x900

Vikt: ca. 14kg

Trä: Gran/Tall

Lastpall - 2400x985 - Åsljunga Pallen - Träpallar

Lastpall 2400x985

Mått: 2400x985

Vikt: ca. 17kg

Trä: Gran/Tall

Denna hemsida använder cookies för statistik och inställningar. Genom att använda hemsidan samtycker du till detta. Klicka och läs mer här.