...

Halvpall: Optimerad För Mindre Laster

Halvpall Mått och Storlek

Vår halvpall är perfektion i ett kompakt format. Även om den tar upp mindre yta än en standard EUR-pall, kompromissar den inte med kvalitet eller design. Med skräddarsydda dimensioner är denna halvpall idealisk för att maximera effektiviteten i mindre transport- och lagringssituationer.

Halvpall Vikt – Stark Trots sitt Mindre Format

Låt inte storleken lura dig; vår halvpall är robust och tillverkad för att hantera betydande vikter. Tillverkad av noggrant utvalt trä garanterar den styrka och hållbarhet i varje användning.

Halvpall Höjd – Flexibilitet i Varje Millimeter

Höjden på vår halvpall är inte bara optimerad för förvaring utan också för enkel hantering. Den kompakta profilen gör den lättmanövrerad, särskilt i trånga utrymmen, samtidigt som den upprätthåller en imponerande lastkapacitet.

Halvpall Pris – Ett Ekonomiskt Val för Minder Lastbehov

Även om vår halvpall är mindre, erbjuder den en överlägsen kostnadseffektivitet. Även om priserna kan variera baserat på kvantitet och specifika kundbehov, erbjuder vi konkurrenskraftig prissättning för alla våra produkter. Kontakta oss för att få en individuell offert.

Varför Köpa Halvpallar från Åsljunga Pallen?

När du väljer Åsljunga Pallen väljer du kvalitet, pålitlighet och expertis. Varje halvpall som lämnar vår anläggning är ett bevis på vårt engagemang för kvalitet, och vi är stolta över att kunna erbjuda denna mindre men kraftfulla produkt till våra kunder.

Övrig standardutrustning & tillval:

Alla våra standardpallar har:

Försänkt spik
Klinkande spik
Brännmärkt
Printad INK

Tillval:

Fasning
Hörnkap
Träkloss
Spånkloss
Flätning
Bandning
FSC

Kontakta oss om ni har fler frågor om standardpall och vilka olika typer som finns.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.