...

Sågverk och Innovation

Sedan Åsljunga Pallens blygsamma början på 40-talet, där allt började i en lada i Vemmentorp, har vi tagit en resa genom tid och innovation för att stå som en av Sveriges främsta lastpallstillverkare. Denna sida erbjuder en insikt i vårt sågverks tradition, vår dedikation till kvalitet, och vårt bestående engagemang för hållbarhet. Här får du också en snabb överblick över vårt breda produktsortiment, som reflekterar våra årtionden av expertis och passion för träemballagebranschen. Lär dig mer om oss här.

En Resa av Innovation och Tradition

Det var i Vemmentorp som Mauritz Nilsson tog de första stegen in i träemballagebranschen. Från att ha använt hammare och spik i ett stall, har vi nu en av världens mest avancerade maskinparker för pallproduktion. Under dessa årtionden har vi sett och varit en del av branschens otroliga utveckling. Läs mer om vår historia här och upptäck varför Åsljunga Pallen står ut i skaran.

Varför Välja Åsljunga Pallen Sågverk?

Att välja Åsljunga Pallen handlar om mer än bara att köpa en produkt. Det handlar om att ingå i ett partnerskap baserat på:

  1. Service: Hos oss är service inte bara ett ord – det är en del av vår kärna. Vi strävar ständigt efter att överträffa förväntningarna, veta att varje detalj räknas när vi bygger långsiktiga relationer.
  2. Engagemang: Varje pall, varje träbit betyder något. Vi sätter våra kunder i centrum och ser till att du får rätt produkt till rätt pris.
  3. Utveckling: Vår framåtblickande vision innebär att vi ständigt höjer ribban. Att vara bäst handlar inte bara om att upprätthålla höga standarder, utan att alltid sträva efter mer.
  4. Hållbarhet: Från skogen till den färdiga pallen – vi ser till att varje del av trädet används optimalt. Vi tar ansvar för vår planet, men också för den sociala och ekonomiska tillväxten av vår landsbygd.

Engagemang för Kvalitet och Hållbarhet

Åsljunga Pallen står inte bara för svensk kvalitet och hållbarhet, vi lever och andas dessa värden. Med en kombination av traditionell kunskap och modern teknik levererar vi produkter som är miljövänliga, kostnadseffektiva och av högsta kvalitet. Vår anläggning är designad med cirkulär ekonomi i åtanke. Inget går till spillo. Här kan du läsa mer om vårt hållbarhetsarbete. Dessutom är vi stolta över våra certifieringar som PEFC & FSC och följer internationella standarder som ISPM-15.

Produkterbjudande från Vårt Sågverk

Oavsett dina behov kan vi tillhandahålla lösningen. Utforska vårt breda sortiment:

Kontaktinformation

Vill du veta mer om hur vi kan stödja ditt företag med kvalitativa och hållbara pallösningar? Eller kanske du har en specifik fråga? Kontakta oss idag och låt oss diskutera hur Åsljunga Pallen kan vara en del av din framgångshistoria.

 

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.