...

Vi är experter på träemballage

På Åsljunga Pallen, med över 70 års erfarenhet i branschen, erbjuder vi skräddarsydda träemballagelösningar. Vårt mål är att leverera högkvalitativa, hållbara och kostnadseffektiva förpackningslösningar för din verksamhet.

Vårt sortiment av träemballage

Vår produktportfölj omfattar allt från standardiserade lastpallar till anpassade lösningar. Vi tillverkar EUR-pallar, halvpallar, industripallar och specialdesignade pallar för att möta alla tänkbara behov.

Anpassade lösningar för träemballage

Vi förstår vikten av unika lösningar. Vårt team av experter arbetar nära Erg för att utforma och producera träemballage som uppfyller Era specifika krav, oavsett bransch eller användningsområde.

Hållbart träemballage för miljömedvetna företag

Vårt åtagande till hållbarhet genomsyrar hela vår produktionsprocess. Från ansvarsfullt skogsbruk till effektiv resursanvändning, strävar vi efter att minska vår miljöpåverkan och stödja en grön framtid.

Kvalitet och certifieringar inom träemballage

Våra produkter uppfyller högsta kvalitetsstandarder och vi är stolta över våra certifieringar som  FSC®  och PEFC, vilket bekräftar vårt engagemang för miljön och produktkvalitet.

Optimalt produktskydd med vårt träemballage

Åsljunga Pallens träemballage är utformat för att ge överlägsen skydd under transport och lagring, säkerställa att dina varor når sin destination i perfekt skick.

Designprocessen för träemballage

Vår designprocess kombinerar traditionellt hantverk med modern teknik. Vi använder avancerad mjukvara och maskiner för att tillverka träemballage som uppfyller dina exakta specifikationer.

Varför välja vårt träemballage

Välj oss för vår kvalitet, pålitlighet och innovativa lösningar. Vi är mer än bara en leverantör; vi är en partner som bidrar till Er affärssuccé.

Träemballage i olika industrier

Våra träemballagelösningar används i en mängd olika industrier, från tillverkning och distribution till detaljhandel och export.

Innovationer inom träemballage

Vi ligger i framkant när det gäller innovationer, kontinuerligt utforska nya designmetoder och material för att förbättra våra produkter och processer.

Så beställer du träemballage

Beställning är enkel: kontakta oss via telefon eller e-post, diskutera Era behov med vårt team, och vi tar hand om resten, från design till leverans.

Kundcase: Framgångar med vårt träemballage

Läs våra kundcase för att se hur våra lösningar har hjälpt företag att förbättra sin logistik och minska sin miljöpåverkan.

Underhåll av livslängd för träemballage

Vi erbjuder rådgivning och tjänster för att underhålla ditt träemballage, vilket förlänger dess livslängd och håller det i toppskick.

Miljöpåverkan och återvinning av träemballage

Vi är engagerade i att minska miljöpåverkan och främja återvinning av träemballage, och arbetar mot en mer hållbar och cirkulär ekonomi.

Kontakta oss för mer information om träemballage

Intresserad av våra tjänster? Kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan hjälpa Er att möta Era förpackningsbehov med våra hållbara och innovativa träemballagelösningar.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.