...

Industripall: Kraftfull Lösning för Industriella Behov

Industripall Mått och Storlek

Åsljunga Pallens industripall är utformad för att möta de mest krävande industriella behoven. Med sina generösa dimensioner är denna pall idealisk för att transportera och lagra tunga och skrymmande varor. Dess skräddarsydda mått ser till att varje centimeter används effektivt.

Industripall Vikt – Byggd för Tuffa Uppgifter

Vår industripall är synonym med robusthet och hållbarhet. Varje pall är konstruerad för att bära tunga laster utan att kompromissa med sin strukturella integritet. Med kvalitetsträ i varje del garanterar vi att den står emot de mest krävande användningsvillkoren.

Industripall Höjd – Maximerad För Effektivitet

Optimerad höjd säkerställer att vår industripall lätt kan staplas och hanteras, vilket möjliggör effektiv utnyttjande av lagerutrymme och snabbare transport. Trots sin imponerande storlek är den designad för att vara praktisk i varje aspekt.

Industripall Pris – Investera i Bästa Kvalitet till Rätt Pris

Vår industripall representerar en balans mellan kvalitet och kostnadseffektivitet. Medan exakta priser kan variera beroende på orderstorlek och specifika kundkrav, strävar vi efter att alltid erbjuda det bästa värdet. För skräddarsydda priser, vänligen kontakta oss.

Varför Köpa Industripallar från Åsljunga Pallen?

Med en historia av innovation och kvalitet bakom oss, är Åsljunga Pallen din bästa partner när det kommer till industriella lastpallar. Varje industripall vi producerar är en produkt av vår dedikation till excellens och vårt engagemang för kundnöjdhet.

Övrig standardutrustning & tillval:

Alla våra standardpallar har:

Försänkt spik
Klinkande spik
Brännmärkt
Printad INK

Tillval:

Fasning
Hörnkap
Träkloss
Spånkloss
Flätning
Bandning
FSC

Kontakta oss om ni har fler frågor om standardpall och vilka olika typer som finns.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.